* Diner gerecht
Home / Zakelijk / Feest Evenement

* Uw evenement of feest in beeld!

Eventfotografie: herinneringen mét PR-waarde

De opening van je nieuwe winkel. Het feest ter ere van jullie 10-jarig bestaan. De bedrijfsborrel. De jaarlijkse conferentie. Daar wil je natuurlijk foto’s van hebben! Sfeervolle en professionele foto’s die je ook naar de krant kunt sturen of op een andere manier voor de marketing van je bedrijf kunt inzetten.

 

Van persoonlijke herinnering tot persmomentje
Feesten en evenementen leg je om verschillende redenen vast. Voor je medewerkers, omdat ze het leuk vinden om zichzelf op foto’s terug te zien. Voor je communicatiemiddelen, om intern en extern te laten zien wat er binnen jouw bedrijf allemaal gebeurt. En ook voor de (plaatselijke) pers, want als er iets te vieren valt, dan wil je graag dat iedereen het weet. Iedereen die potentieel klant bij je kan worden, tenminste.

 

Ongedwongen maar wel precies op de juiste tijd, op de juiste plaats
Mijn foto’s kenmerken zich door hun ongedwongenheid. Ik meng me tussen het publiek en word min of meer onzichtbaar. Daarom weet ik mensen op een ontspannen manier op de foto te krijgen. Maar ik zorg er ook voor dat ik het programma precies ken. Dat ik weet wanneer ik bij het podium moet staan voor de speech van de directeur, of voor de prijsuitreiking door de burgemeester.

 

Kortom: voor leuke én nieuwswaardige foto’s van je feest, conferentie of evenement moet je bij mij zijn. Maak gauw een afspraak, dan bespreken we de mogelijkheden.

 

Anneke Troost,
Eventfotograaf,
Wijk bij Duurstede

 

 

*Ja dat wil ik ook!
   
  Naam
  *Bedrijf
  Telefoon
  E-mail
 

Bericht